09 maart 2009

Bericht 63 | Presentatie 'BE YOUR HAND'


Eindelijk is het zover. De laatste hand wordt aan de presentatie geslagen. Herinneringen worden opgebouwd en vormgegeven met elke nieuwe dia die we maken. Heimwee wordt bij elke foto een beetje versterkt. Maar ook dankbaarheid, dan we dit hebben mogen doen.

Zoveel herinneringen, zoveel indrukken en verhalen. Die gerangschikt moeten worden in beeld en woord. Een verhaal waarin we jullie hopen mee te nemen. Mee… naar de evenaar. Want rondom die evenaar daar liggen die herinneringen.
En bij het zien en bewerken van onze filmpjes, wanen wij ons weer in Kenia, India en IndonesiĆ«. Het is een emotionele achtbaan, waarin we heen en weer worden geslingerd tussen verschillende culturen, ervaringen en vriendschappen. Het zijn de herinneringen die met je op de loop gaan… Dan zit je weer aan het bed van een Aids-patiĆ«nt of verzorg je de wonden van wezen.

Het leven in Nederland wordt langzaam een schim en de contouren van de herinnering worden scherper.


Willen jullie voor een moment meebeleven wat wij achterliggende anderhalf jaar hebben meegemaakt? Zondag 22 maart zullen wij na afloop van de kerkdienst onze presentatie geven en jullie zijn van harte uitgenodigd!
Stuur even een email naar presentation@beyourhand.com en laat ons weten dat je graag langs wilt komen. Wij sturen je dan de uitnodiging en routebeschrijving toe.